Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: www.servis24.cz
PříspěvekNapsal: 13.7.2011, 20:19 
Offline
Senior

Registrován: 3.1.2007, 1:30
Příspěvky: 76
Servis24 se mi v Opeře zatvrzele zobrazuje v angličtině, nedaří se mi to změnit na češtinu. Nemáte radu?


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: www.servis24.cz
PříspěvekNapsal: 13.7.2011, 20:21 
Offline
Superaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: 8.9.2010, 19:29
Příspěvky: 464
"Vážený kliente, používáte internetový prohlížeč, který není plně podporován službou SERVIS 24 Internetbanking."
Nicméně maskování za firefox by mohlo pomoci. Samozřejmě smazat cookies, cache...


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: www.servis24.cz
PříspěvekNapsal: 13.7.2011, 22:10 
Anonymní
Takže tady https://www.servis24.cz/ebanking-s24/ib ... ution=e2s1 přehození Česká verze, English version nefunguje?


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: www.servis24.cz
PříspěvekNapsal: 14.7.2011, 0:08 
Offline
Superaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: 8.9.2010, 19:29
Příspěvky: 464
Funguje. Podívej se i na rozšíření, poslední dobou mi dělají pěknej bor.. neplechu naskrz operou.


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: www.servis24.cz
PříspěvekNapsal: 14.7.2011, 2:14 
Offline
Senior

Registrován: 3.1.2007, 1:30
Příspěvky: 76
To je nějaký divný. Mně to nic o nepodporovaném browseru nepíše a normálně to funguje, ale v angličtině. Mask as Firefox nepomáhá.


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: www.servis24.cz
PříspěvekNapsal: 14.7.2011, 2:19 
Offline
Superaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: 8.9.2010, 19:29
Příspěvky: 464
11.50?


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: www.servis24.cz
PříspěvekNapsal: 14.7.2011, 2:28 
Offline
Senior

Registrován: 3.1.2007, 1:30
Příspěvky: 76
Jo.


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: www.servis24.cz
PříspěvekNapsal: 14.7.2011, 2:33 
Offline
Superaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: 8.9.2010, 19:29
Příspěvky: 464
Čtu si tvoje problémy s fungováním opery tady na fóru (js a tak) a v tomto světle být tebou, zvolím reset profilu a začal bych znovu postupně instalovat jednotlivá rozšíření, user scripty....nastavovat operu. Zkoušel bych postupně funkčnost. Alespoň se ukáže, co to dělá. Po vrácení zálohy profilu tu danou věc opravit/smazat/nastavit znovu a je to. (čti: pracné a zdlouhavé)


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: www.servis24.cz
PříspěvekNapsal: 14.7.2011, 3:52 
Offline
Senior

Registrován: 3.1.2007, 1:30
Příspěvky: 76
Nojo, máš pravdu, s čistym profilem je to česky! :-)


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: www.servis24.cz
PříspěvekNapsal: 14.7.2011, 4:02 
Offline
Senior

Registrován: 3.1.2007, 1:30
Příspěvky: 76
Ale na druhý straně je to jedinej problém, kterej teď se svou Operou mam - ty dvě rozšíření na úpravu gůglu se chovají stejně jako s čistým profilem (a Javascriptů a rozšíření mám velmi málo).


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: www.servis24.cz
PříspěvekNapsal: 14.7.2011, 4:38 
Offline
Senior

Registrován: 3.1.2007, 1:30
Příspěvky: 76
OK, omlouvám se, jsem pako, nevšil jsem si toho přepínání na českou versi na přihlašovací stránce, zkoušel jsem to furt nějak nastavit až po přihlášení, nebo v nastaveních Opery. Už OK.


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: www.servis24.cz
PříspěvekNapsal: 14.7.2011, 10:08 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 20.7.2004, 22:41
Příspěvky: 1676
Bydliště: Němčice
Ano, volal jsem před časem na linku, taky mi to řekli, že čeština se mění na stránce se zadáním jména a hesla...na angličtinu se mi to přeplo myslíme chvíli poté, co opravili to přistupování, aby se tam dostalo víc lidí než 2 najednou...
Holt nová verze bankovnictví, nějakého tvůrce gui nenapadlo, že by uživatelé chtěli měnit jazyk po přihlášení...nebo to někdo nabouchal tak, že to po přihlášení už změnit nejde :)

_________________
http://www.operacesky.net


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 2 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz