Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nefunkční Google vyhledávač
PříspěvekNapsal: 19.10.2009, 19:45 
Anonymní
Ahoj, zkoušela jsem hledat v tématech, ale tohle jsem tady nenašla. Takže k mému problému- mám operu (nevím přesně jakou, ale zřejmě nejnovější verzi). Na liště vedle pole na www adresy mám standartně vyhledávač. Mám tam google. Jenže je problém, že když do něj něco napíšu a dám enter, nic se neděje. Nevím, jak mám nastavit, aby mi to šlo správně (jakej klíč mám zadat v nástrojích a nastavení vyhledávačů či zda mám udělat něco jinýho). Moc děkuju za odpověď a omlouvám se, pokud toto téma již existuje


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunkční Google vyhledávač
PříspěvekNapsal: 19.10.2009, 20:20 
Offline
Aktivní
Uživatelský avatar

Registrován: 31.1.2007, 14:58
Příspěvky: 132
To jsem použil snad jednou a kdysi dávno, když Mrtvé moře začlo marodit. :twisted:

Podle mě je jednodušší do adresního řádku napsat g a po mezeře hledané slovo (a). Takto to funguje myslím ve všech 475 browserech, které mám v ntb. Takto ti to nefunguje ani nevyhovuje. :?


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunkční Google vyhledávač
PříspěvekNapsal: 19.10.2009, 21:31 
Offline
Superaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: 17.2.2006, 22:57
Příspěvky: 383
Vypadá nastavení Google vyhledávání takto?

Obrázek

CTLR+F12 -> Vyhledávání -> Google -> Upravit -> Podrobnosti.

Pokud ano, tak ještě zkus z pole vyhledávání vybrat ze seznamu Google.

Obrázek

_________________
Fastest men on fastest bikes in world - Life's Sweet Drug - MotoGP
Obrázek


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunkční Google vyhledávač
PříspěvekNapsal: 20.10.2009, 14:24 
Anonymní
Moc děkuju. Vyřešil jsi můj problém. V poli adresa jsem totiž neměla nic-nějak se mi to smazalo. Takže ti ještě jednou moc děkuju, protože vyhledávač používám hodně často :-)


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunkční Google vyhledávač
PříspěvekNapsal: 20.10.2009, 17:37 
Anonymní
Ať dělám co dělám, prostě mi to nejde. Od počátku jsem tam měl google vyhledávač a samo se mi to přehodilo na Qip search. Jak to hodím zpátky? Ten Google mi uplne zmizel, ale když ho nově vytvořím v nastavení, jakou mám zadat presnou adresu? Je to úplně zmražený že gdyž pak do toho Googlu neco napíšu a odentruju, nijak to nereaguje :( Pomozte pls.


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunkční Google vyhledávač
PříspěvekNapsal: 20.10.2009, 19:04 
Offline
Guru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.12.2007, 15:00
Příspěvky: 2627
Bydliště: Trenčín/SK
A nefunguje Vam ani navsteva stranky Google.cz, kliknutie pravym tlacidlom do vyhladavacieho policka a moznost Vytvorit vyhledavac?
Potom si len priradite Klic a v Podrobnosti si ho nastavite Pouzit jako vychozi vyhledavac a Ok.

_________________
http://opera-prehliadac.com - SLOVENSKÁ PODPORA PREHLIADAČA OPERA


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunkční Google vyhledávač
PříspěvekNapsal: 20.10.2009, 20:08 
Anonymní
Už jsem z toho na dně :( Prostě vpravo do vyhledávače zvolím Google vyhledávač, ktrý jsem si vytvořil v: Nástroje - Nastavení - Vyhledávání. Nejde nic. Ani Seznam.cz například... opravdu už nevím.


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunkční Google vyhledávač
PříspěvekNapsal: 20.10.2009, 20:23 
Anonymní
Už jsem na to konečně přišel...stačilo jen do řádku Adresa vložit tento link:

http://www.google.cz/search?hl=cs&q=%s&btnI=google+stesti&lr=lang_cs&sourceid=opera

To je celý, ted už to jde a nemrazí to! :wink:


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: DALŠÍ PROBLÉM S VYHLEDÁVAČEM
PříspěvekNapsal: 22.10.2009, 18:47 
Anonymní
Ahoj, mám další problém :( vyhledávač mi už funguje, ale když do něj napíšu jakýkoliv slovo, který má písmena s háčkama, čárkama a dám vyhledat, tak na tý stránce, co mi vyjede mi to všechny ty písmena s háčkama a čárkama přepíše na ?. Jakoby to neznalo češtinu či co, nevím. Nevíte někdo, jak mám tohle opravit? Zkoušela jsem na stránce google.com v nastavení vyhledávání zvolit jazyk čeština, ale nepomáhá to. Chvilku mi to fungovalo správně, ale teď zas tohle. Moc díky za odpověď :wink:


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunkční Google vyhledávač
PříspěvekNapsal: 22.10.2009, 18:52 
Offline
Superaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: 17.2.2006, 22:57
Příspěvky: 383
Ještě jednou si zkontroluj vyhledávací řetězec

Kód:
http://www.google.com/search?q=%s&sourceid=opera&num=%i&ie=utf-8&oe=utf-8


Případně ho rovnou přepiš na tento. ;)

_________________
Fastest men on fastest bikes in world - Life's Sweet Drug - MotoGP
Obrázek


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunkční Google vyhledávač
PříspěvekNapsal: 22.10.2009, 19:07 
Anonymní
Vložila jsem tam ten řetězec ale nic se nezměnilo. Tak nevím.


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunkční Google vyhledávač
PříspěvekNapsal: 25.10.2009, 13:55 
Anonymní
Jojo, mám stejnej problém s otazníky, jako cherry. Přitom jsem vložil link pro google, co je výše.


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunkční Google vyhledávač
PříspěvekNapsal: 25.10.2009, 14:04 
Offline
Guru
Uživatelský avatar

Registrován: 5.10.2006, 12:23
Příspěvky: 733
Bydliště: Praha, Prague
To micuda:Nevím zdali to zvládnete, ale odinstalujte ten QIP vyhledávač (bude všude) a příště při stahování programů dávejte dobrý pozor co se instaluje současně (v nabídce odškrtněte) případně si nechte někde zkontrolovat obsah počítače (malware, adware atp.)

_________________
Mobilninet.cz
GALLUS IN SUO STERQUILINIO PLURIMUM POTEST Nenamáhej se, najdi si větší kladivo.


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunkční Google vyhledávač
PříspěvekNapsal: 31.10.2009, 14:28 
Offline
Superaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: 2.4.2007, 1:08
Příspěvky: 395
hádá se tam kódování-taky jsem se s tím jednou pachtil :) . Nejlíp je v nástroje-nastavení-vyhledávání tento vyhledávač smazat a pravomyším klikem v kolonce vyhledávání (v google,na seznamu) vytvořit novej a je klid ( a nastavit ho rovnou na default).
A v Opeře (pokud to už není) nastavit kódování na "automatický výběr"

_________________
Používám Operu 9.27, protože je poslední dobrá .....
Používám i Operu 12.15(portable), abych si tím ověřil, že Opera 9.27 je opravdu ta poslední dobrá...
GEMIUS.PL KIA


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunkční Google vyhledávač
PříspěvekNapsal: 1.12.2009, 16:08 
Anonymní
Mam stejný problém s nefunkčostí googlu v rychlém přístupu,ani po vložení kódu mi to po stisknutí entru nechce jet,tak co ted?


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz